Bemutatkozás

A Ház-Ép építőanyag kereskedés 1995-ben családi vállalkozásként három fővel kezdte meg tevékenységét. Cégünk 2000-ben Kft-vé alakult, mára létszáma 10 főre gyarapodott. A folyamatos bővülés eredményeként Ágfalvi úti telephelyünkön 5000 m²-en széles áruválasztékkal állunk vevőink rendelkezésére.

Erősségeink közé tartozik többek között a kivitelezőkkel való szoros kapcsolattartás, és az egyéni vásárlók részére nyújtott szaktanácsadás, segítve eligazodásukat az építőanyagok széles palettáján. A hagyományos építőanyagok forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hideg- és melegburkolati élvédők rendkívül széles választékának biztosítására, nyolc gyártó több mint 1000 féle termékével, mellyel a Dunántúlon közel száz kereskedőt szolgálunk ki. A termékskálát folyamatosan bővítjük, kiemelt figyelmet szentelünk a speciális vásárlói igények kielégítésére, új termékek beszerzésére. Üzletünkben van bankkártyás fizetési lehetőség is. Igény esetén fuvarszervezést is biztosítunk, akár Ausztriába.

Cégünk 2004-től tagja az Új-Ház Centrum ZRt-nek, mely közel ötven – egyébként 100%-ban magyar tulajdonú – tagjával, és több, mint évi 40 milliárd forintos forgalmával Magyarország egyik legnagyobb építőanyag-kereskedői hálózata. A tagság előnyei közé tartozik többek között a közös beszerzési háttér biztosítása, mely kedvezőbb árképzést tesz lehetővé.

Várjuk érdeklődését személyesen, e-mailben, vagy telefononSegítünk a gondtalan otthonteremtésben

Az Újház Magyarország meghatározó, 100%-ban magyar tulajdonú építőanyag kereskedelmi hálózata, amely 1997-ben alakult. 25 év tapasztalattal, többezer felújított és felépített házzal a hátunk mögött fő küldetésünk, hogy segítsünk a gondtalan otthonteremtésben az építkezők, felújítók számára. Családias alapokon nyugvó, professzionális, országos hálózatként széles termékkínálatot és elvárásokat felülmúló szolgáltatásokat nyújtunk. Megbízható, szakértő partnerként támogatjuk időtálló, fenntartható, korszerű épületek létrejöttét.

Széles választék, szakértő kiszolgálás

Országos építőanyag-kereskedelmi hálózatunkba olyan széles választékkal rendelkező, szakértő kiszolgálást nyújtó lokális építőanyag-kereskedések tartoznak, melyekben minden építőanyag megtalálható, amelyre a házépítésnél vagy lakásfelújításnál - az alapoktól a tetőig - szükség lehet. Értékesítőink alapos építőanyag-ismeretük és gyakorlati tapasztalatuk révén személyre szabott szaktanácsadással segítik a vásárlókat döntésük meghozatalában.

Kiegészítő szolgáltatások, innováció

A folyamatos fejlődés és innováció nagyon fontos számunkra a vállalati működésünk valamennyi területén, így nagy hangsúlyt fektetünk a kereskedéseink által kínált építőanyagok kapcsán az aktuális trendek követésére, termékkínálatunk bővítésére és -megújítására, továbbá az ügyfélélmény fokozására. Termékeink mellett olyan kiegészítő szoltáltatásokkal, mint például házhozszállítás, költségkalkuláció, 3D látványtervezés, gépkölcsönzés vagy az otthonfelújítási támogatás ügyintézés - könnyítjük meg a vásárlási folyamatot.

Innováció, megújulás

25 éves fennállása óta az Újház mindig is úttörő, innovátori szerepet töltött be a piacon. Az évek alatt beszerzési társulásból erős franchise hálózattá növekvő vállalatunk arculata 2022-ben megújult, és újHÁZ Centrum helyett Újház név alatt folytatjuk működésünket, fejlődésünket.

Keress minket az ország közel 80 pontján!

Tudj meg többet rólunk: http://ujhaz.hu/

Forgalmazott termékeink